Annons:
Etikettövrigt
Läst 13156 ggr
Fjordell
5/25/12, 12:28 PM

Månadens Amstaff April

Med hela 40% av rösterna så är det Tyra som knep åt sig titeln för april!

Tyra är min första alldeles egna hund som precis fyllt 2 år. Hon är en papperlös flicka vilket aldrig var planerat, men hade inte gjort något annorlunda idag. Hon är min ögonsten och för varje dag som går gör hon mig allt mer stolt och förvånad. Ett riktigt bustroll med mycket energi och en vilja att arbeta. Tyra tränar både agility och lite spår, men främst håller vi på med lydnad. Har inte gått några kurser, men planerar att gå utbildning tjänstehund till hösten om vi inte flyttar.
Något hon älskar är våra cykelturer och promenader i skogen. Då kan man riktigt se hur hon lägger allt bakom sig och bara finns.
Hon är en glad och godtrogen tjej och har aldrig visat något aggressivt beteende, utan kommer överens med allt och alla (hittills, ta i trä, ta i trä), från möss till hästar.

En hund med mycket glädje och "go" i, och samtidigt har jag aldrig träffat en större soffpotatis och knähund. Hon är extremt mysig av sig och älskar att ligga och gosa på kvällarna i soffan framför tv'n. Helst hoppar hon upp och sover i knät om man är borta någonstans och hon är väldigt trött. Att sova någon annanstans än i sängen på nätterna är heller inget alternativ ;)

Mvh/ Jenna

Annons:
Fjordell
5/25/12, 12:37 PM
#1

Grattis till fina Tyra! Skrattande

Jenna_Nord
5/25/12, 5:59 PM
#2

Tack! Skrattande

Mvh Jenna

yoogiie
5/25/12, 11:10 PM
#3

Grattiiiiiiiiiiiiiis ! Skrattande
Fiin fiina Tyra Glad

Jenna_Nord
5/31/12, 3:19 PM
#4

Taaack! Glad
Tyra tackar med, Hihi Skrattande

Mvh Jenna

P_hansson
9/21/12, 11:42 AM
#5

Påminner om denna hund jag fick hem igår..Sover i knät o älskar allt o alla…

Upp till toppen
Annons: