Annons:
Etikett01-allmänt
Läst 1530 ggr
Djurälskaren87
2014-02-21, 20:41

Säljes 8 månader

Tycker man ser alltför många blocket annonser där dom säljer hundar som är 8 månader. Speciellt i denna ras eller någon blandning av denna ras. Köper man hund vet man att alla hundar kommer i en busålder och inte är den gulliga valpen längre men tycker det är tragiskt att man hittar annonser på blocket om hundar som säljs vid 8 månader. Tragiskt:(

Annons:
Fjordell
2014-02-21, 21:10
#1

Det är sanningen i dagens samhälle. Folk parar sina hundar som ser ut som amstaffar, för att många vill köpa. Men folk som impulsköper vet sällan vad det faktiskt innebär, och ger då upp hunden när den blivit "för jobbig".

Oseriösa köpare köper av oseriösa uppfödare. Amstaff som amstaff, right? Blocket svämmar över av dessa annonsen, ändå ska folk prompt ta kullar på sina "amstaffar". 

Jag blir så ARG när jag får höra att någon ska ta kull på sin "amstaff" eller "amstaff/pitbull" för att den är så fin, frisk och snäll. Dock så tar dessa människor sällan åt sig av kritiken, för de vet ju tydligen vad de gör. Synd att pengarna lockar, och så är det ju alltid kul att ha lite valpar hemma, under tiden de är som sötast!

Att folk inte tänker längre än näsan räcker…

Upp till toppen
Annons: