Annons:
Läst 1793 ggr
M
2021-02-10, 12:24

Omplacering

Hej!

Jag söker ett tryggt hem med mycket kärlek och stimulans och helst en familj som har tidigare erfarenheter av hundar. Tyvärr har familjens struktur kommit att ändras och det är mycket svårt för mig att ta hand om vår fina valp i stort sett ensam.

Hon heter Athena och är en 4månader gammal renrasig amstaff tik. Hon har en otroligt vacker och unik brun färg samt mycket fina ögon. Utöver hennes vackra utseende är hon också en otroligt glad och positiv valp som gärna myser med människor. Hon är smart, social och har ett stabilt psyke. Hon älskar människor och trivs bra med barn (även bebisar), en perfekt familjehund helt enkelt. Vi har också socialiserat henne mycket med andra hundar, så även där är hon väldigt social. Hon är som sagt renrasig och jag har även hennes stamtavla. Hennes pappa har tävlat och båda föräldrarna har ett mycket stabilt psyke.

Om ni har några frågor, är intresserade, vill ha bilder och videos så är det bara att höra av sig (filerna är för stora för att lägga upp tillsammans med detta inlägg)!
Ni kan nå mig på: cuervo977@hotmail.com eller camecumi@outlook.com

Annons:
Vixxen
2021-02-10, 12:44
#1

Kontakta uppfödaren. De kanske kan hjälpa till med omplacering.

Lona
2021-02-10, 13:33
#2

Instämmer med #1, kontakta uppfödaren! Är denne det minsta seriös så vill hen garanterat veta vad som händer med valpen och kan förhoppningsvis ta tillbaks den.
En uppfödare har för det mesta också ett stort kontaktnät och kan höra sig för efter ett lämpligt nytt hem.
Ta i andra hand kontakt med rasklubben, många rasklubbar har en omplaceringslista.
Amstaffs och liknande hundar har tyvärr en tendens att hamna i en omplaceringskarusell så var riktigt noga när ni väljer nytt hem!
Ta gärna hjälp av tex Hundstallet om uppfödaren/rasklubben inte kan hjälpa er. Tyvärr finns det rätt gott om oseriösa omplaceringsorganisationer också.


"Jag är inte klok men jag är smart!"
Toktantens dagbok: www.raskva.wordpress.com

L
2021-07-11, 11:56
#3

Hej!
Undrar om det fortfarande är aktuellt med omplacering för din vovve?
Mvh Petra med familj

Upp till toppen
Annons: