Annons:
Etikett14-annonser
Läst 1449 ggr
ewelina182
2016-07-24, 10:21

American Staffordshire terrier säljes

Säljes med bibehållen avelsrätt

American Staffordshire Terrier, okastrerad hane.
f.2015-05-04, 14 månader gammal
Registreringsnr. SKK: SE31903/2015
Höjd: 55cm Vikt: ca. 27kg
Vid försäljning följer det med: Stamtavla, besiktningsintyg ej äldre än 7 dagar, 3 års dolda fel försäkrad samt halsband, koppel och mat.
Försäkrad i Sveland, vaccinerad, avmaskad, utställd
Finns i Katrineholm, Södermanlands Län
Pris: Enligt SKKs avtal, 6000:- dvs 50% av hundens värde.

Wild Thunderbolt´s Barbados Rambler "Elliot" har återkommit till uppfödaren efter ändrade familjeförhållanden hos tidigare fodervärd.
Elliot vill komma till någon som tycker om att vara ute i skog och mark, går långa promenader och som tycker om att aktivera sin hund.
Elliot har inga problem att umgås med andra hundar, barn eller andra djur, kan dra lite i kopplet, men ung som han är så är det något som går att träna bort. Han går att ha lös och lämnar inte gärna gården. Elliot är ingen komplicerad hund, och är till sinnet väldigt lugn men kan busa till det om han vill.

Elliot säljs med SKKs avtal och kommer vara besiktad innan köp, och det är inte mer komplicerat att äga en hund såld med bibehållen avelsrätt än att köpa en hund direkt från uppfödaren. Samtliga hälsotester är sådant som uppfödaren står för, och inget som fodervärden måste bekosta på egen hand.

Elliot omplaceras av uppfödaren och första kontakt sker genom PM eller mail/telefon (ewelina@wildthunderbolts.se) (0768-403186) där du/ni berättar om vad ni kan erbjuda. Samtliga i familjen ska vara överens om ett hundköp. Vill du veta mer om att äga en hund som säljs med bibehållen avelsrätt finns det att läsa på www.skk.se

Annons:
Upp till toppen
Annons: