Annons:
Etikett08-utställning-tävling
Läst 3669 ggr
Chilli10
2012-02-24, 21:47

Öronkupering och utställning

Öronkuperade hundar
Födda före 1 januari 2008 •
Hund född i land där öronkupering inte var tillåten när den företogs alternativt är fallen undan dansk-, finsk-, norsk- eller svenskägd tik får inte delta på utställning, prov, tävling eller mentalbeskrivning.
Hund född i land där öronkupering var tillåten när den företogs  får delta på utställning, prov, tävling och mentalbeskrivning.

Födda 1 januari 2008 eller senare•
Får inte delta på utställning.• Hund född i land där öronkupering var tillåten när den företogs får delta på prov, tävling och mentalbeskrivning.• Hund född i land där öronkupering inte  var tillåten när den företogs får inte delta på utställning, prov, tävling eller mentaltest.

Ovanstående info hämtad här.

Försöker hitta info om det finns något slags undantag på amstaffspecialen, men kan inte hitta något. Alltså om en hund född efter januari 2008 med kuperade öron (har kuperats i annat land) får ställas på amstaffspecialen.

Någon här som vet?

Annons:
Olga RW
2012-02-24, 22:26
#1

På Amstaff Specialen som jag är med och arrangerar andra året i rad gäller samma regler som på övriga SKK utställningar.

Om man vill ha sin kuperade hund född efter 1.1.2008 exteriörbedömd en gång på officiell utställning, kan man ansöka om det hos SKK.

__________________________________________
PL & SE UCH Wood Forest An EZ Perfect Ten "Tenny"
KBH JV-08 Amazing Dragoness Blue Florida "Ami"
FI & SE UCH Stand Strong Back In Business "Fjant"
FI & SE UCH Basic Blue Angel Eyes "Lillan"
FI & SE UCH Basic Blue All Sparks "Sparky"
Basic Blue Axess To Fame "Maya"
SE & FI UCH Kendi HaGa Zanavykas "Kendi"

Chilli10
2012-02-24, 22:33
#2

#1 Tack för ditt svar! Glad

Upp till toppen
Annons: